23 Aralık 2012 Pazar

Ares indir - Müzik indirme programı

Son dönemlerin en popüler programlarından bir tanesi olan ve kullanıcıların müzik indirme işlevselliğini arttıran program sayesinde, oldukça neşeli günler geçireceğinize eminiz. En son şarkılar, en popüler albümler ve daha fazlası Ares indir sayesinde gerçekleşebilir. Zaten Ares Ares müzik indirme programının bu kadar popüler hale gelmesinin en büyük nedenlerinden bir taneside mutlaka kullanıcıların tercihlerinden ve daha büyük bir sebep olan program tasarımından kaynaklanmaktadır. Biz Ares programını tercih ediyor ve kullanıcılarımıza tavsiye ediyoruz.








Program işlevsellik açısından da büyük nimetler taşıyor. Sadece müzik indirmek için değil, aynı zaman da dosya indirmek içinde kullanabilirsiniz. Programı sadece yasal müzik parçalarını indirmek için kullanacağınıza eminiz. Ve kötü niyetli kullanımdan dolayı bloğumuzun sizin yanınızda olmadığını bildirmek isteriz.

17 Aralık 2012 Pazartesi

Photoshop indir

Siz hala fotoğraflarınızı Facebook yada diğer sosyal paylaşım ağlarında, Photoshop programı ile düzenlemeden mi yayınlıyorsunuz. Eğer öyleyse gerçekten sizin için büyük bir kayıp diyebiliriz. Kırmızı gözlere, kötü renklere, fotoğrafta olmayanlara yada olması gerekenlere kesin çözüm sadece Photoshop indir programında desek siz hemen indirir ve kullanmaya başlarsınız.

Öncelikle hangi sürümü kullanmayı tercih ediyorsunuz bu çok önemli. Mesela ben Photoshop CS5 indir sürümünü tercih ediyorum. Ve biliyorum ki siz kullanıcılar CS6 çıkmış olmasına rağmen hale bir önceki sürümü tercih ediyorsunuz.



Size hak vermiyor değilim. Neden diyecek olursanız, bu sürüm diğer sürüme göre biraz daha samimi. Ve belki de alışkanlığın devam etmeside diyebiliriz. Bütün araçlar elimizin altında ve kullanılabilir durumda. Şimdi siz en iyi si indirin ve hemen kullanmaya başlayın.

Müzik indirme programı

Canınız müzik dinlemek mi istiyor. Hem de son çıkan albümler ve şarkılardan bir tanesi. Evet o zaman doğru zamanda doğru yerdesiniz demek ki. Müzik indirme programı denilince akla ilk gelen program olan Ares'i yönlendireceğiiz linkler yardımıyla kolayca indirebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki, indiriyorsunuz ve anında yasal olarak en kral parçaları indiriyorsunuz.

Artık siz müziği aramıyorsunuz, müzik sizi arıyor diyebiliriz. En popüler müzik indirme programları listesine sıfırdan girmeyi başaran programlarımız içerisinden en iyisini seçerek bilgisayaeınıza kurun ve herşey tamamlansın.






Biz size müziği ve en son noktayı vaadediyoruz. Herkese ol müzikli ve bol eğlenceli günler.

8 Aralık 2012 Cumartesi

PowerPoint İndirme

PowerPoint yazılımı son 10 seneye damgasını vurmuş bir sunum hazırlama programı olarak nitelendirilebilir. Sade bir takım sunumlar yerine, öğrencilerin, öğretmenlerin, çalışanların, patronların daha kolay bir şekilde bilgi verebilmesini, detaylı bir takım çalışmaların daha kolay ansağlamaktadır. Siz de çalışmalarınızı başka bir takım insanlara tanıtmak amacıyla, PowerPoint Office programında çalışmalarınızı hazırlayabilirsiniz.

Oldukça çeşitlendirme yapılabilecek bir takım özelliklere sahip olan program, fotoğraf ekleme, arka pplan rengi belirleme, yazı fontu ayarlama, renklendirme, geçiş efektlerini belirleme, sunum hızını ayarlama gibi işlemleri oldukça kısa sürede yapabilmenizi sağlamaktadır.

Siz de PowerPoint özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız, yapmanız gereken verilen linkler yardımıyla programı indirerek kurmaktır.